Opis

Djelovanje: protiv svih problema u usnoj šupljini, djeluje antibakterijski, antivirusno, uništava gljivice, infekcije, smanjuje upale, ublažava i zaustavlja krvarenje desni, jača i smiruje desni, smanjuje ili uklanja plak, paradontozu, gingivitis & gljivična oboljenja usta, uspješno odstranjuje kamenac i sprječava nastanak novih naslaga i žutih zubiju kod pušača, umiruje bolne procese, odlično djeluje kad se pojave bolne i neugodne afte, uklanja loš zadah (u ustima ostavlja osjećaj svježim i čistim) i ostavlja blistave zube, s pastom se mogu čistiti navlaka & proteza.

Ako se dogodi zubobolja, kao prva pomoć biti će upravo ova pasta za zube, potrebno je samo da se iz tube istisne određena količina paste i pastu ubaciti u šupljinu zuba ili umasirati u zubno meso, bol će se smanjiti a ako je neki lakši problem i skroz nestati.

Sadrži: prirodni i samo najkvalitetniji sastojci, kao npr. metvica & propolis, itd. Ne sadrži fluor koji je štetan kad se proguta, pogodna za sve uzraste, izvrsna za djecu,vegetarijance, celijakičare,...

Pasta je štedljiva i dugo traje jer je dovoljno ni pola cm za upotrebu, zrno graška.

- cijena: cirka 11€ (nije preprodaja)
- ostvarite 5% popusta (uz mogućnost do čak 30%)
- 100% jamstvo povrata novca
- tko jednom proba ovu pastu, druge više neće koristiti

Oglas vrijedi za cijelu HR i za inozemstvo.

Info: e-mail [email protected] ili +385 99 8484 944 (isključivo viber)

Uo. Orka';