Pretraga

170.00 kn
N9 Uređaj za slušanje uživo NOVI

Ostalo...
Objavljeno prije mjesec dana
4 pregleda

170.00 kn
N9 Uređaj za slušanje uživo NOVI

Ostalo...
Objavljeno prije mjesec dana
4 pregleda

Detalji

Prodajem NOVI uređaj za slušanje koji se povezuje putem SIM kartica, za 170 kuna. Ovaj uređaj je malih dimenzija, a pomoću njega možete čuti sve ono što se dešava u prostoriji u kojoj se uređaj nalazi. Uređaj je namjenjen za audio nadzor doma, ureda, kuće, vikendice i sl.
U uređaj se stavi telefonska mobilna SIM kartica i taj broj koji je u uređaju se nazove, te se tako ćuje što se dešava (priča) u prostoriji u kojoj se nalazi uređaj (bez obzira u kojoj DRŽAVI SE NALAZILI), jer radi na principu mobitela koji se automatski javlja nakon vašeg poziva.
Baterija je punjiva. Može se snimati zvuk pa može biti i kao diktafon. Može poslužiti i kao zaštita za auto nadzor (prilikom krađe, ulaskom u vozilo, uređaj vas isti tren nazove na mobitel).
Otključan na sve mreže, može raditi na bilo koju SIM karticu u bilo kojoj državi.
Neograničen domet. Cijena razgovora se obračunava prema cjeniku vašeg teleoperatera. U današnje vrijeme većina nas ima aktiviranu opciju za besplatne razgovore tako da je korištenje ovog uređaja gotovo potpuno besplatno. SIM kartica može biti i prepaid na bonove, nije potrebna pretplata tako da je korištenje trajno bez bilo kakve ugovorne obveze.
Uređaj za vrijeme korištenja treba biti pokriven dobrim GSM signalom jer slab signal može uzrokovati šum.
Uređaj ne proizvodi nikakav zvuk te je potpuno neprimjetan.

Karakteristike:
Dimenzije: 4 x 3 x 1 (cm)
Frekvencija: 850Mhz/900Mhz/1800Mhz/1900Mhz (Quad-band)
Težina: 24g
Radna temperatura:-40~50'C
Vrijeme rada s jednim punjenjem: 3-5 dana aktivno, 10-15 dana kad je uključen senzor zvuka.
_______________________________
* N9 uređaj šaljem putem pošte (HP), pouzećem, preporučenom pošiljkom, cijena troškova dostave su 22 kune + 10-ak kuna nekakvih troškova HP-a koje poštar naplati kod preuzimanja paketa. Dostava može jetinijim načinom, putem najbližeg kioska Tiska, uz prethodno plačanje na račun. KONTAKT MOŽE I PUTEM SMS-a ILI E-MAIL-a.

Ostali oglasi ovog korisnika

Lokacija

Krapinsko-zagorska, Croatia
N9 Uređaj za slušanje uživo NOVI N9 Uređaj za slušanje uživo NOVI N9 Uređaj za slušanje uživo NOVI N9 Uređaj za slušanje uživo NOVI N9 Uređaj za slušanje uživo NOVI
170.00 kn N9 Uređaj za slušanje uživo NOVI od zagorje_ds