Opis

Izrađujem maketu Vukovarskog Vodotornja od posebne vrste kartona koristeći ljepilo, suhi pastel u boji, fiksativ za suhi pastel, žicu, plastični utor za štapić za zastavicu tako da se ista može izvaditi, skalpel, škare, krep papir i lemilicu.

OPIS MAKETE:

Maketa prikazuje Vukovarski vodotoranj u prirodnoj (umanjenoj) veličini od njegova podnožja do samoga njegova vrha prema stvarnim izgrađenim veličinama odnosno dimenzijama ( prema projektu na temelju kojega je vodotoranj građen). Želja mi je bila prikazati Vodotoranj sa što više detalja, onakav kakav je bio prije obnove.
Postolje sam obojio u tri varijante: svjetlo- smeđoj, smeđoj i crno-sivoj varijanti - po izboru kupca.

Izranjeni Vukovarski vodotoranj koji je usprkos mnogobrojnim projektilima koji su ga pogodili ostao ponosno i prkosno stajati na svome mjestu, a na čijem se vrhu vijori hrvatski barjak, dokaz je i simbol hrvatskog zajedništva, otpora, pobjede i herojstva.

MAKETA: ukupna visina vodotornja od podnožja do vrha 25,3 cm.

Postolje je visine 2,5 cm.
Visina štapića na kojem je zastavica 5,0 cm.
Visina donje podloge je 0,3 cm.

Visina sveukupno: 25,3 + 2,5 + 5,0 + 0,3 iznosi: 33,1 cm

CIJENA RADA (rezanje, lijepljenje, lakiranje, sušenje, paljenje lemilicom) I MATERIJALA + troškovi nabave materijala: sveukupno 500 kn (obzirom da je izrada potpuno ručni rad i zahtjeva dugo vremena da se sve izradi kako treba).

Dostava Vodotornja na Vašu adresu je putem specijalizirane kartonske ambalaže.

CIJENA: 500 kn

KONTAKT: KREŠIMIR JAKUMETOVIĆ

KONTAKT- na broj mob:: 099/8538331 ili na e-mail: jakumetovic.kresimir@gmail.com


Uo. Orka';