Pretraga

10.00 kn
FORZICIJA sadnice i REZNICE POVOLJNO prodajem

Sve ostalo
Objavljeno prije 2 tjedana
21 pregleda

10.00 kn
FORZICIJA sadnice i REZNICE POVOLJNO prodajem

Sve ostalo
Objavljeno prije 2 tjedana
21 pregleda

Detalji

Prodajem sadnice Forzicije (Forsythia), starosti godinu dana, visine oko 35 cm, za 10 kuna/kom. Radi se o višku vlastitih sadnica. Forzicija je trajnica. PRODAJEM POVOLJNO REZNICE FORZICIJE, ZA 1/KN = 1 REZNICA.

Forzicija je jedna od prvih vjesnika proljeća, neizostavna za cvijetnu nedjelju. Cvate u ožujku i travnju. Nezahtjevna je biljka koja dobro uspjeva u gotovo svim vrstama tla, te jako brzo raste, a unatoč brzom rastu može se održavati i manjeg rasta redovnim orezivanjem. Najbolje ju je orezati nakon cvatnje.Forzicija je listopadni grm visine/širine 45 cm do 3 m. Pogodna je i za živicu. Može se uzgajati i kao samostalni grm / malo stablo te postoje neki primjerci gdje se Forzicija može oblikovati i u Bonzai varijantu.
Cvjetovi Forzicije se pojavljuju prije listova, a promjera su 2,5 cm, u grozdovima, i žute su boje. Otporna je na hladnoću i vrućinu.
Forzicija voli sunčano mjesto, ali s dovoljno vlage.
Upotrebljava se za živicu koja se ne orezuje, za uzgoj u špaliru i za bonsai. Odlična je kao cvatuća živica.

Ostali oglasi ovog korisnika

FORZICIJA sadnice i REZNICE POVOLJNO prodajem FORZICIJA sadnice i REZNICE POVOLJNO prodajem FORZICIJA sadnice i REZNICE POVOLJNO prodajem FORZICIJA sadnice i REZNICE POVOLJNO prodajem FORZICIJA sadnice i REZNICE POVOLJNO prodajem FORZICIJA sadnice i REZNICE POVOLJNO prodajem FORZICIJA sadnice i REZNICE POVOLJNO prodajem FORZICIJA sadnice i REZNICE POVOLJNO prodajem
10.00 kn FORZICIJA sadnice i REZNICE POVOLJNO prodajem od Darko